Laskettelijat törmäsivät – nainen haastoi 6-vuotiaan oikeuteen

Ohhoh! · Annika Kela

Itävallan Feldkirchissä sijaitsevassa laskettelukeskuksessa on sattunut ikävä onnettomuus. Kaksi laskettelijaa törmäsivät toisiinsa rinteessä ja toinen laskettelijoista loukkaantui vakavasti. Onnettomuus tapahtui, kun naislaskettelija törmäsi rinteessä olleeseen kuusivuotiaaseen tyttöön.

Daily Mail -lehden mukaan nainen laski tytön päälle, kun hän oli pysähtynyt keskelle rinnettä. Kouluikäinen tyttö ei loukkaantunut, mutta nainen jouduttiin viemään sairaalaan. Nyt nainen vaatii kuusivuotiaalta oikeusteitse korvauksia.

Haasteen mukaan nainen vaatii tytöltä 38.000 euron suuruisia korvauksia kärsimyksestään. Asiantuntijoiden mukaan on mahdollista, että haaste kaatuu, sillä on selvää, että molemmat töpeksivät rinteessä ei vain toinen.

Sen lisäksi on käynyt ilmi, että nainen on jo kerran haastanut oikeuteen tytön isän ja tytön lasketteluopettajan. Molemmilla kerroilla haaste kaatui, sillä kumpaakaan syytetyistä ei voitu pitää suorasti vastuussa onnettomuudesta. Tällä kertaa nainen aikoo yrittää onneaan haastamalla koululaisen oikeuteen.