Miley Cyrusin veli tatuoitu päästä varpaisiin – hurja näky!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miley Cyrusin muusikkoveli Trace Cyrus on julkaissut Instagramissa kuvia tatuoinneistaan. The Metro Station -yhtyeen kitaristi on hurahtanut tatuointeihin ja nyt vaikuttaisi siltä, että hänen vartalostaa on loppumassa tila kesken.

Kasvoja lukuun ottamatta Tracen vartalo on täynnä erilaisia taideteoksia. Jopa Cyrusin päänahka on täynnä tatuointeja. Trace kertoi Daily Mail -lehdelle, että hänen mielestään tärkeintä maailmassa on taide. Siksi hän onkin omistanut vartalonsa tatuoinneille.

Kitaristin vartalotaiteessa on selvä teema, sillä mies on hurahtanut erityisesti uskonnolliseen symboliikkaan. Hänen vartalostaa löytyy useita erilaisia ristejä ja Jeesuksen ja Neitsyt Marian kuvia. Mieheltä löytyy myös perheenjäsenille ja rakkaille osoitettuja tatuointeja. Ainoa paikka, jossa tatuoinneille on vielä tilaa ovat Tracen kasvot.

Fvck a shirt. I don't need it ????

Kuva, jonka Trace Cyrus (@tracecyrus) julkaisi

Happy birthday to my baby sis!!! I love u sooo much @mileycyrus

Kuva, jonka Trace Cyrus (@tracecyrus) julkaisi