Himoshoppaajan unelmakohteet listattiin – tässä ostosparatiisit!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Matkailusivusto Expedia on julkaissut netissä listan shoppailemisesta nauttivien matkustajien suosikkiokohteista. Laajamittaisessa tutkimuksessa on vertailtu kaupunkeja sen perusteella kuinka hyvät shoppailumahdollisuudet se tarjoaa matkustajille.

Tuloksiin ovat vaikuttaneet muun muassa vuosittaiset turistimäärät, hintataso ja tarjoukset, asiakaspalvelijoiden ystävällisyys, tuotteiden ja palveluiden laatu sekä tuotteiden ja palveluiden monipuolisuus. Tuloksissa on otettu huomioon myös matkablogeissa mainitut suositukset ja matkakohteiden arvostelut.

Monet listan kärjessä olevat kaupungit ovat pitäneet sijoituksistaan kiinni vuosi toisensa jälkeen, mutta joukossa on myös muutamia yllättäjiä. Mikäli suunnitteilla on shoppailupainotteinen loma, kannattaa matkakohteeksi valita jokin tämän listan kaupungeista:

1. New York

2. Berliini

3. Los Angeles

4. Lontoo

5. Kuala Lumpur

6. Tokio

7. Singapore

8. Istanbul

9. Pariisi

10. Madrid