Räppäri hemmotteli Nicki Minajia – valtava timanttisormus synttärilahjaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Nicki Minaj on julkaissut Instagramissa kuvia poikaystävänsä räppäri Meek Millin ostamasta lahjasta. Kuvissa kaunotar esittelee valtavan kokoista timanttisormusta. Säihkyvä sormus on aseteltu näyttävästi nimettömään sormeen.

Daily Mail -lehden mukaan Nicki Minaj ei ole julkisesti vahvistanut olevansa kihloissa, vaikka suuri timanttisormus nimettömässä viittaakin kihloihin. 33-vuotias naisräppäri on pysynyt salamyhkäisenä aiheesta fanien uteluista huolimatta.

The Fader -lehden haastattelussa Meek Mill kertoi, että pariskunta aikoo edetä suhteessaan rauhallisesti, eikä heillä ole mikään kiire mennä naimisiin. Räppärin puheista päätellen hän ei ole vielä kosinut Nickiä, tai sitten pariskunta on päättänyt pitää kihlautumisensa yksityisasianaan.

This stone is flawless. (My voice) lol ?????????????????

Kuva, jonka Nicki Minaj (@nickiminaj) julkaisi