Poliisilla yllättävä apujoukko – pulut paljastivat kannabisfarmin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisilaitoksen läheisyydessä parveilleet pulut olivat herättäneet viranomaisten huomion Merseysidessa, Englannissa. Poliisien epäilykset laittomasta toiminnasta heräsivät, kun he huomasivat, että erään kotitalon katolla oli pulujen lämmittelypaikka.

Mirror-lehden mukaan viranomaiset päättivät tutustua taloon tarkemmin ja he löysivät asunnosta suuren kannabisviljelmän. Poliisit takavarikoivat asunnosta 67.000 euron edestä kannabista. Puluparven ansiosta rikolliset saatiin kiinni.

Viranomaisten mukaan ilman puluparvea kannabisten kasvattaminen olisi jäänyt poliiseilta pimentoon. Kasvatuslamppujen lämpö oli tehnyt katonharjasta miellyttävän levähdyspaikan linnuille ja niiden ansiosta rikolliset saatiin vastuuseen laittomista teoistaan.