Supersankarit iskivät Lastenklinikalle Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna miten Yhdysvalloissa Toledossa sijaitsevaan lastensairaalaan tehtiin poliisin ja supersankarien toimesta näyttävä isku, jossa muun muassa Batman laskeutui sairaalan ulkoseinää alas lasten katsellessa menoa ihaillen. Nyt samanlainen tempaus on toteutettu Helsingissä.

Lastenklinikka julkaisi tänään sosiaalisessa mediassa valokuvia, joissa nähdään miten palomiehet sekä esimerkiksi Batman ja Superman kiipeilivät Lastenklinikan seinillä ja jakoivat lapsille joululahjoja.

Supersankareita nähty Lastenklinikalla! Palomiehet kävivät ilahduttamassa lapsia kiipeilemällä pitkin Lastenklinikan seinää ja jakamalla joululahjoja.

Julkaissut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS 21. joulukuuta 2015