Unohda selfie-keppi – nyt tulee kännykkäkehikko!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori australialaisyrittäjä on kehittänyt älypuhelimille uudenlaisen lisävarusteen, jonka tarkoituksena on helpottaa käyttäjän arkea. HeadPal -kehikon avulla älypuhelimen käyttäjä voi soittaa videopuheluita tai katsella videoita ilman käsiä.

HeadPalin luoja Adam Agresta on suunnitellut kehikon materiaalista, jota käyttäjä voi muokata tarpeensa mukaan. Kehikkoa voi pitää päässä, sitä voi käyttää selfie-keppinä tai sen voi asetella pöydälle telineeksi. Agrestan keksintö on ollut hänen kaveripiirissään menestys.

Niinpä mies on päättänyt hakea HeadPalille joukkorahoitusta Kickstarter-sivustolla. Mikäli HeadPal pääsee tavoitteeseensa, tulee kehikkoja todennäköisesti myyntiin verkkokaupan lisäksi myymälöihin ympäri maailmaa. Daily Mail -lehden mukaan Agresta toivoo saavansa kasaan 20.000 Australian dollaria, jotta massatuotanto voitaisiin aloittaa.