Valot joulukuuseen ilman solmuja? Kyllä, tällä tavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vinkkivideo esittelee tavan, kuinka joulukuuseen voi panna iloisesti säihkyvät valot ilman hermonkiristyksiä ja johtosolmuja. Uudenlainen ripustustyyli takaa myös helpomman tavan valojen kerimiseen.

Ennen valojen ripustamista on hyvä tarkastaa, että kaikki lamput palavat. Osa valosarjan lampuista on saattanut kärsiä säilytyksen aikana, ja ne voi vaihtaa uuteen. Johtoja kannattaa säilyttää siisteissä nipuissa siten, että lamput osoittavat aina samaan suuntaan, Pure Wow näyttää.

Valojen ripustaminen aloitetaan latvasta siten, että johdolla kierretään puuta kahdeksikon muodossa. Valoja ei siis kieritetä rungon ympärille, vaan ne asetellaan siististi oksalta toiselle kiemurrellen. Valojen jälkeen lisätään loput koristeet puuhun.