Lentomatkustajan karmiva selfie – taustalla näkyi avaruusolio?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien muiden lentomatkustajien tavoin venäläinen Olesya Podkorytov oli innostunut selfieiden räpsimisestä lennolla. Kurganista kotoisin oleva nainen otti muutaman kuvan päivittääkseen muistoja matkaltaan nettiin. Myöhemmin otoksia selatessaan nainen havahtui pelottavaan näkyyn.

Mirror-lehden mukaan yhteen kuvaan oli ilmestynyt avaruusoliota muistuttava hahmo. Olesya julkaisi selfien sosiaalisessa mediassa. Myös naisen ystävät pongasivat kuvasta avaruusolion ja pian naisen kuva täyttyi kommenteista ja kysymyksistä.

Podkorytov vakuuttaa, ettei hän ole muokannut kuvaa, eikä hän tiedä mikä kuvassa oleva hahmo on. Monia on huvittanut ajatus, että avaruusolio matkustaisi venäläisellä matkustajalentokoneella oman aluksen sijaan. Monet epäilevät, että kuvaa on käsitelty. Vaikuttaisi siltä, että totuus kuvasta jäänee mysteeriksi.