Uskomaton vaaratilanne! Kopterikamera oli pudota laskettelijan päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippu-urheilijat joutuvat toisinaan täpäriin ja vaarallisiin tilanteisiin, joista selviäminen on puhdasta tuuripeliä. Nyt pujottelun maailmanmestaruuskisoissa on kuvattu uskomaton tilanne, joka olisi voinut päättyä erittäin huonosti.

Alppihiihtäjä Marcel Hirscher oli pujottelemassa mäkeä alas Italian Madonna Di Campigliossa, kun tv-kameraa kantanut UAV-kopteri putosi maahan. Marcel väisti laitteen tippumisen täpärästi. Toiseksi kisoissa tullut mies ei videon perusteella vaikuta edes huomanneen putoavaa lentolaitetta suorituksensa aikana.

– Tämä on kamalaa. Näin ei voi käydä koskaan uudelleen. Tällaisessa tilanteessa voisi toden teolla loukkaantua, Hirscher kuvaili tilannetta myöhemmin Associated Press -uutistoimistolle.

Heavy air traffic in Italy ? #crazy #drone #crash #luckyme

Kuva, jonka Marcel Hirscher (@marcel__hirscher) julkaisi