Maamiinaan astunut elefantti pelastui – sai lahjoitetun kengän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Thaimaassa sijaitsevassa Boon Lotts Elephant Sanctuary -rauhoitusalueella on koettu ilon hetkiä, kun hoitajille saapui eläinasukkaalle tarkoitettu lähetys Australiasta. Paketista paljastui Wassana-elefantille räätälöity kenkä, jonka avulla eläin voisi taas liikkua normaalisti.

Daily Mail -lehden mukaan Wassana oli loukannut jalkansa astuttuaan maamiinaan. Wassana päätyi elefanttien rauhoitusalueelle, kun hoitajat pelastivat sen thaimaalaiselta työleiriltä. Elefantti oli joutunut raatamaan erilaisissa metsätöissä loukkaantumiseensa asti. Liikkumaan kykenemätön elefantti oli työläisille hyödytön.

Boon Lotts Elephant Sanctuaryn hoitajat hoitivat Wassanan jalan ja laittoivat siihen väliaikaisen kengän. Australialaiset kuulivat elefantin tapauksesta ja he halusivat auttaa Wassanaa keräämällä varoja räätälöidyn kengän tekemiseen ja lähettämiseen Thaimaahan. Muutama päivä sitten Wassanan kenkä saapui perille ja se istui elefantin jalkaan täydellisesti. Voisi luulla, että kenkä oli Wassanalle mitä parhain joululahja.