Pikkupoika keskeytti vihkiseremonian: ”Kakkahätä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauniina kesäpäivänä järjestetty vihkiseremonia sai yllättävän käänteen, kun papin viereen marssinut pikkupoika teki mielestään tärkeän ilmoituksen. Hääparin viereen ilmestynyt poika kertoi kesken vihkimisen, että hänen oli päästävä vessaan.

Vihkipappi ja hääpari repesi kovaääniseen nauruun, sillä he eivät olleet uskoa kuulemaansa. Kuin salamaniskusta yksi häävieraista juoksi hääparin viereen ja tarttui pikkupoikaa kädestä. Kaksikko lähti juoksemaan kohti rakennuksen sisätiloissa olevaa vessaa.

Metro-lehden mukaan vihkipappi yritti kerätä itsensä jatkaakseen vihkimistä. Nauramiselle ei meinannut kuitenkaan tulla loppua. Pappi totesi, että vihkitilaisuuksissa sattuu kaikenlaista, mutta tämä oli jo jotain uutta. Pikkupojan suorasanaisen ilmoituksen ansiosta pariskunnan päivästä tuli entistäkin ikimuistoisempi.