Steve-O pääsi vankilasta – heti hurjapäinen tempaus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-ryhmään kuuluva Steve-O joutui taannoin vankilaan osoitettuaan mieltään SeaWorld-vesieläinpuistoa vastaan. Mies kiipesi kymmenien metrien korkuiseen nosturiin, heitti ilmaan SeaWorld Sucks -tekstillä varustetun puhallettavan miekkavaan ja räjäytti ilotulitteita.

Nyt Steve-O on jälleen vapaa mies lusittuaan 30 vuorokauden vankeusrangaistuksen. Sen kunniaksi mies nähdään The Slow Mo Guys -kanavan tuoreella videolla, jossa hän juhlistaa vapauttaan tietenkin hurjan stuntin merkeissä.

Steve-O kiinnittää jättiläismäisen vesi-ilmapallon puuhun. Tämän jälkeen hän yrittää räjäyttää palloa puhaltamalla sitä kohti tulta, tehden samalla takaperinvoltteja. Lukuisten yritysten jälkeen hurjapää onnistuu lopulta haasteessaan.