Whatsapp uudistuu – haastaa Skypen ja Facebookin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet käyttävät videopuhelujen tekemiseen Microsoftin omistamaa Skype-sovellusta, mutta nyt ohjelma on saamassa uuden kilpailijan. Pikaviestisovellus WhatsApp tulee nimittäin mahdollistamaan videopuheluiden soittamisen ja vastaanottamisen lähitulevaisuudessa.

Facebookin omistama Whatsapp tulee mahdollistamaan videopuhelut iOS-laitteille seuraavan päivityksensä myötä, uutisoi Macerkopf-sivusto. Käyttäjät pystyvät käyttämään puheluissa sekä etu- että takakameraa, ja voivat vaihdella niiden välillä puhelun aikana.

Whatsappin päivityksen odotetaan saapuvan iOS-laitteille tulevien viikkojen aikana. Android-käyttäjät joutuvat toistaiseksi odottamaan ominaisuutta omiin älylaitteisiinsa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat