Apina varasti linja-auton – hurjastelu päättyi onnettomuuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intiassa Bareillyn kaupungissa on sattunut erikoinen onnettomuus. Linja-auto oli nimittäin kolaroinut kahden henkilöauton kanssa ratissa istuvan apinan vuoksi. Vaarallinen tilanne sai alkunsa siitä, kun apina livahti pysäkille parkkeeratun linja-auton sisään.

Linja-autonkuljettaja oli pysähtynyt tien viereen viettämään taukoaan ja hän oli päättänyt ottaa nopeat päiväunet ennen työvuoronsa jatkumista. Times of India -lehden mukaan apina onnistui saamaan bussin liikkeelle ja sen seurauksena linja-auto valui muita ajoneuvoja kohti.

Kuljettaja havahtui tilanteeseen vasta sitten, kun bussi oli törmännyt kahteen pysäköityyn ajoneuvoon. Hän sai linja-auton nopeasti hallintaansa ja pysäytti sen.

Viranomaisten mukaan kuskin kertoma tarina onnettomuudesta on uskottava, sillä rautatieasemat ja linja-autoasemat ovat täynnä apinoita ja ne usein livahtavat kulkuvälineisiin. Apinoiden tiedetään myös tuhonneet asemien valvontakameroita. Tässäkään tapauksessa tilanteesta ei ole saatu kuvamateriaalia todisteeksi.