Kannabiskampanja pieleen – maskotista tulikin hitti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian viranomaiset ovat epäonnistuneet kannabiksen vastaisessa kampanjoinnissaan. Huumeiden vastaisen organisaation tekemät televisiomainokset ovat nimittäin järkytyksen sijaan hauskuuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa.

Mainoksissa esiintyvä hidas laiskiainen on ihmisten mielestä ihastuttava ja huvittava hahmo. Australian viranomaiset ovat poistaneet mainokset televisiosta ja internetistä. Se ei ole kuitenkaan estänyt ihmisiä jakamasta kopioituja videoita mainoksista sosiaalisessa mediassa.

Kannabiksen polttamisen vastainen kampanja on mennyt pieleen pahimmalla mahdollisella tavalla, sillä mainosten maskotista on tehty internetissä kannabiksen polttamisen puolesta kampanjoiva maskotti. Söötin chewbaccamaisen laiskiaisen valitseminen mainoksiin oli viranomaisilta karmaiseva virhe.