Nainen yritti silittää lehmää – huonostihan siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Portugalilaisella maatilalla koettiin ilon hetkiä, kun yksi lehmistä synnytti vasikan. Jännityshetki sujui ongelmitta ja vasikka putkahti maailmaan terveenä ja hyvinvoivana. Synnytyksessä avustanut nainen päätti mennä silittämään hieholehmää.

Päätös osoittautui kuitenkin pian huonoksi, sillä synnytyksestä toipuva lehmä oli vielä stressaantunut tilanteesta. Kun nainen laski kätensä lehmän vatsan päälle silittääksen sitä, nosti lehmä jalkansa pystyyn ja potkaisi naista.

Kauhistuttava tilanne on tallentunut perheenjäsenen kuvaamalle videolle. Voimakkaan potkun seurauksena nainen lensi selälleen. Daily mail -lehden mukaan kovasta tällistä huolimatta nainen toipui loukkaantumisestaan. Monet videon nähneet ovat todenneet, että lehmä yritti suojella itseään ja vasikkaansa. Oli selvästikin liian aikaista mennä onnittelemaan hiehoa perheenlisäyksestä.