Pikkupojan joulupaidassa härski yksityiskohta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Imgur-käyttäjä Angryhamzter lähetti viisivuotiaan poikansa päiväkotiin villapaidassa, joka näytti päällisin puolin melko tavanomaiselta jouluiselta vaatekappaleelta. Päiväkodin opettaja huomautti myöhemmin isälle, että paidasta löytyy härski yksityiskohta.

Pojan paidan etupuolella lukee keltainen Merry Christmas, eli Hyvää Joulua -teksti. Tarkemmin katsottuna paljastuu, että pieni tonttu kirjoittaa tekstiä talon katolle virtsaamalla sen päällä olevalle lumihangelle.

Angryhamzterin jakamasta kuvasta tuli nopeasti nettihitti. Imgur-sivustolla jaettu, paidassaan hymyillen poseeraavaa poikaa esittävä kuva on kerännyt jo yli 6 miljoonaa katselukertaa.

edit: 6 million views?? Hey STITCHES, how about a gift card for all the publicity ; ) My son thinks it's cool to make so many people smile. Have a Merry Christmas Everyone! Accidentally sent my son to school wearing his newly bought sweater. Didn't realize what Santa was doing until his kindergarten teacher pointed it out to me when I picked him up.