Tallia Storm bikineissä aurinkolomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen teinipoppari Tallia Storm on noussut Iso-Britanniassa nopeasti suosituksi tähdeksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niittää parhaillaan suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin.

Parhaillaan Tallia lomailee Barbadoksella, jossa paparazzit bongasivat hänet bikineissä. Nuori tähti nautiskeli meren vilvoittavien aaltojen lisäksi myös paikallisista juomista.

17-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash