StaraTV: Sami Kieksi haastattelussa: ”Puolet eivät päässeet Mount Everestin Base Campiin”

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin monitoimimies Sami Kieksi on tullut monille tutuksi BlogBook-blogisivuston perustajana ja Ylilauta-verkkosivuston osaomistajana sekä erityisesti taannoisesta tempauksesta, jossa hän suuntasi Ancara-yhtyeen kanssa Mount Everestille tekemään maailmanhistorian korkeimman bändikeikan.

Stara tapasi rankalta Nepalin reissulta kotiutuneen Kieksin tamperelaisessa hotellissa, kun mies oli suuntaamassa joulun viettoon pohjoiseen. Kuukautta aiemmin Mount Everestiltä palannut nuori mies kiteyttää haastattelussa reissun saldon ja paljasti suunnittelevansa jo uutta reissua pahamaineiselle vuorelle.

Lisäksi Sami Kieksi kertoo BlogBookin kuulumisista ja paljastaa suunnittelevansa uutta 3AM-verkkomediaa nuorille. Kieksin koskettavat blogikirjoitukset ovat saaneet viime aikoina suuren suosion, ja haastattelussa hän kertoo myös näiden kirjoitusten taustaa ja paljastaa niitä olevan tulossa vielä paljon lisää.