Mies hyppäsi tiikeriaitaukseen eläintarhassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset hakevat jännitystä elämään tekemällä uhkarohkeita tekoja vailla itsesuojeluvaistoa. Nyt eräs kiinalainen mies on hypännyt eläintarhan tiikeriaitaukseen. Hän sanoi tehneensä tempun pelkästään huvin vuoksi.

Kiinalaisessa Henan eläintarhassa on mahdollisuus katsella tiikereiden elämää yläilmoista käsin. Tiikeriaitauksen yläpuolella kulkee tuolihissejä, ja eläintarhan asiakkaat pääsevät vilkuilemaan kissapetojen käyskentelyä alapuolellaan. Eräs mies halusi hieman lähemmäs eläimiä.

Netissä leviää video, jolla näytetään kun mies ponnistaa tuolihissistä seisovilleen ja hyppää alas aitaukseen. Hissien alapuolella on kuitenkin verkko, johon mies jää pomppimaan. Alapuolella odottelee nälkäinen tiikeri, mutta onneksi eläintarhanjohtaja ehti pelastaa hurjapään pulasta ennen suurta vahinkoa. Hyppääjä halusi kertomansa mukaan huvia elämään, China Central Television uutisoi.