Pariskunta kloonasi rakkaan koiransa – maksoi pennusta 100.000 euroa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaisen pariskunnan perhe on kasvanut hiljattain uudella perheenjäsenellä. Erikoisen Laura Jacquesin ja Richard Remeden hankkimasta koiranpennusta tekee se, että pentu on pariskunnan edesmenneen Dylan-koiran klooni.

Chance on kloonattu Etelä-Koreassa sijaitsevassa Sooam Biotech -tutkimuslaitoksen laboratoriossa Dylanin DNA:n avulla. Laura ja Richard ovat kustantaneet kloonatusta koiranpennusta lähes 100.000 euroa.

Bokserin kloonaus suoritettiin siten, että Dylanin DNA:ta sisältävä hedelmöittynyt munasolu siirrettiin keinoemoon ja bokserinaaras lopulta synnytti kloonin keisarileikkauksessa. Daily Mail -lehden mukaan tutkimuslaitos on onnistunut Dylanin DNA:n avulla tekemään myös toisen kloonin, joka syntyy viikon kuluessa.

Pariskunta on ollut onnensa kukkuloilla saatuaan Dylanin takaisin elämäänsä. Sun on Sunday – sivuston mukaan Dylan menehtyi aivokasvaimeen. Laura ja Richard uskovat kloonauksen onnistuneen, sillä syntyneellä Chance-koiralla on samalainen väritys ja merkit kuin Dylanilla. Chace ei ole ensimmäinen kloonattu koiranpentu, sillä vuosien varrella Sooam Biotech on kloonannut noin 700 koiraa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat