Tosielämän manaaja! Pikkupojan pää kääntyy 180 astetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pöllöt tunnetaan niiden joustavasta kaulastaan, jonka avulla pää voi kääntyä jopa 270 astetta molempiin suuntiin. Ihmisten pää kääntyy yleensä huomattavasti vähemmän. Netissä nähdään karmiva poikkeustapaus.

Netissä leviää parhaillaan video, jolla nähdään harvinaisen paljon kääntyvän kaulan omaava pikkupoika. Hän nimittäin pystyy halaamaan takana olevaa isäänsä ilman, että edes kääntää päätään vanhempansa suuntaan. Pelottava kyky on saanut ihmiset hämilleen.

On oletettu, että niskan ja pään verisuonet voisivat vahingoittua vastaavanlaisessa liikkeessä. Lisäksi verenkierto voi häiriintyä liiallisesta kiertoliikkeestä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun esittelemme 180 astetta päätään kääntävän henkilön. Myös Venäjällä asuu mies, joka pystyy samaan temppuun.