Balin aavepalatsista turistinähtävyys – paikalliset kiertävät kaukaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yli kaksikymmentä vuotta sitten Balin Bedugalissa aloitettiin massiivinen rakennusurakka suuren turistihotellin avaamiseksi kukkuloille. Saaren vilkastunut matkailu houkutteli alueelle paljon varakkaita turisteja ja heitä varten oli suunniteltu loistelias lomaparatiisi Bedugalin upeisiin maisemiin.

Bedugul Taman Rekreasi Hotel & Resort ei kuitenkaan koskaan valmistunut ja rakennukset hylättiin noin 10 vuotta sitten. Valmisteilla olleen palatsin hylkääminen on edelleen mysteeri. Daily Mail -lehden mukaan monet paikallisista kiertävät palatsin kaukaa, sillä siellä kummittelee.

Legendan mukaan rakennustyömaalla sattui aikoinaan vakava onnettomuus, joka vaati usean työläisen hengen. Paikka on kirottu, sillä edesmenneiden työläisten henget ovat jääneet palatsiin asumaan. Kymmenessä vuodessa upea hotelli on ränsistynyt ja kasvusto on peittänyt sen alleen.

Uskaliaimmat turistit ovat olleet paikasta kuitenkin erittäin kiinnostuneita ja siitä on vuosien saatossa tullut suosittu turistinähtävyys. Bedugul Taman Rekreasi Hotel & Resort sijaitsee noin 50 kilometriä Kutasta, joka tunnetaan saaren turistikeskuksena. Rohkeimmat matkaavat Bedugaliin vain nähdäkseen hylätyn palatsin. Uskaltaisitko sinä vierailla tässä hotellissa?

Kuva, jonka Anna?? (@nutaefimova) julkaisi

#бедугултаман #заброшенныйотель #индонезия #бали

Kuva, jonka Миклуха Маклай (@mim371) julkaisi