Mies haki koiraansa hoidosta – lemmikki osoitti mieltään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat tuntevat ja osaavat näyttää ulospäin erilaisia tunteita, joista moni omistaja on varmasti saanutkin esimakua oman lemmikkinsä kautta. Varsinkin ilo näkyy koirien kasvoilta kuten myös se jos koirat kokevat tulleensa petetyiksi ja haluavat osoittaa omistajalle mieltään.

YouTube-videolla nähdään hauska video, jossa Hannibal-nimisen bokserin omistajat ovat tulleet hakemaan koiraa hoidosta. Hannibal on jouduttu viemään pariskunnan lomamatkan ajaksi hoitopaikkaan, josta koira ei nähtävästi ole ollut kovin mielissään.

Hannibal tunnistaa omistajansa heti, mutta päättää osoittaa hänelle mieltään. Normaalisti koira tervehtii omistajaansa aina innokkaasti, mutta tällä kerralla tilanne on toinen. Koira jähmettyy ja katsoo pettynyt ilme kasvoillaan omistajaansa. Omistaja härnää koiraa kävelemällä häkin lasi-ikkunan takana puolelta toiselle, jolloin koira ei hievahdakaan, mutta sen silmät seuraavat kuitenkin tarkkaavaisesti miehen perässä.