Arkeologien löytö hämmästyttää – 800 vuotta vanha matkapuhelin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Itävallassa sijaitsevilta kaivauksilta on löytynyt erikoinen muinaisesine. Arkeologit löysivät vanhan kivilaatan sisältä esineen, joka muistuttaa erehdyttävän paljon matkapuhelinta. Muinaisesineeseen on kaiverrettu symboleja pieniä näppäimiä muistuttaviin ruutuihin.

Kuvat matkapuhelinta muistuttavasta esineestä on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Monet salaliittoteoreetikoista uskovat, että muinainen matkapuhelin on todiste siitä, että maapallolla on käynyt vierailijoita 800 vuotta sitten.

Mirror-lehden mukaan arkeologit eivät ole paljastaneet kaivauksien sijaintia ja muinaisesineelle aiotaan tehdä lisätutkimuksia. Monet ihmisistä epäilevät löydöksen olevan väärennös, sillä ajatus muinaisesta matkapuhelimesta on liian omituinen ollakseen totta.