Mies sytytti tulen järven jäähän – vain puukolla ja tulitikulla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina ympäri maailmaa niitti jättisuosiota MacGyver, jossa monitaituri selvisi mitä tukalimmista tilanteista erikoistaitojensa avulla. Nyt verkossa nähdään eräs tosielämän MacGyver, joka onnistuu tekemään tulen järven jäähän vain puukon ja tulitikun avulla.

Kyseessä on melko yksinkertainen ilmiö, jossa järven pohjasta purkautunut metaanikaasu kerääntyy jään alle, koska ei pääse siitä heti läpi. Mies paikallistaa ohuen jään alta helposti näkyvät kaasutaskut, joihin hän tekee reiän ja sytyttää purkautuvan kaasun palamaan. Parhaimmillaan kaasupurkaus kestää niin pitkään, että siinä voisi lämmittää ainakin ruokansa ja keittää kahvinsa.

YouTube
YouTube

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat