Parittaja merkitsi prostituoidut – jokaiselle tatuoitiin viivakoodi

Ohhoh! · Annika Kela

Romanialaismies on pidätetty Espanjassa epäiltynä prostituutioringin pyörittämisestä. Parittajaksi syytetty mies on myöntänyt rikoksensa ja hänen tuomionsa tullaan kuulemaan lähiaikoina Madridissa käydyssä oikeudenkäynnissä.

Metro-lehden mukaan mies on syyllistynyt karmaiseviin julmuuksiin ja todistajien mukaan hän kohteli prostituoituja kuin kotieläimiä. Mies jopa pakotti seksityöläisenä työskentelevät naiset ottamaan viivakoodi-tatuoinnit, sillä sutenöörin mielestä naiset olivat hänen omaisuuttaan.

Viranomaisten mukaan viivakoodi-tatuointi auttoi tutkinnassa, sillä se todiste siitä, ketkä naisista kuuluivat prostituutiorinkiin. Stara uutisoi taannoin tapauksesta, jossa puolalaiset parittajat olivat merkinneet prostituoidut tatuoimalla heihin nimensä.

Viranomaisten mukaan osa ringissä olevista nuorista naisista oli aloittanut työskentelynsä seksiteollisuudessa ollessaan alle 18-vuotiaita. Parittaja ja bisneksessä mukana ollut perhe tulee saamaan pian tuomionsa. Sutenööri saattaa joutua vankilaan jopa 30 vuodeksi rikoksistaan.