Vauva putosi vessanpöntöstä junaraiteille – ihmepelastuminen!

Ohhoh! · Annika Kela

Raskaana olevan junamatkustajan matkanteko koki vaarallisen käänteen, kun nainen huomasi synnytyksensä käynnistyneen. Nepalilaisnainen oli hakeutunut vessaan kovien kipujen saattelemana ja lopulta hän synnytti lapsensa vessanpöntön vieressä.

Times of India -lehden mukaan muut matkustajat kuulivat naisen huudot ja he yrittivät tarjota naiselle apua. Tilanne oli kuitenkin nopeasti ohi, sillä lapsi syntyi vessaan. Juuri kun tuore äiti luuli vaaratilanteen rauhoittuneen, tapahtui jotain painajaismaista.

Lapsi putosi vessassa olevasta pöntön reiästä raitaille. Matkustajat kuulivat äidin kiljuvan ja he vetivät hätäjarrusta. Junamatkustajat riensivät raiteille hakemaan lapsen, joka oli kuin ihmeen kaupalla selvinnyt pudotuksesta. Matkustajat auttoivat äidin ja lapsen läheiselle juna-asemalle ja kaksikko kiidätettiin sairaalaan. Intialaiset kanssamatkustajat pitävät lasta ihmelapsena. Kauhistuttavista lähtökohdista huolimatta äiti ja lapsi voivat hyvin.