Hurmaava pikkuporsas! Piggy Smalls rakastaa rantaelämää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Menestyneen australialaisbloggaajan suosio on kasvanut räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun hän hankki lemmikikseen suloisen pikkuporsaan. Indy Clintonin hoidokki Piggy Smalls on yksi sosiaalisen median seurautuimmissa lemmikeistä.

Clintonin mukaan Sydneyssä asusteleva Piggy Smalls rakastaa rantaelämää. Pilkullinen pikkupossu on suositulla Palm Beach -rannalla tuttu näky. Porsas on varsinainen hurmuri ja se varastaan auringonottajien ja rantavahtien huomion aina rannalle saapuessaan.

Indysta ja Piggy Smallsista on tullut erottamaton kaksikko. Daily Mail -lehden mukaan Clintonin omistama porsas ei ole minipossu, joten kasvaessaan suuremmaksi Piggy Smalls muuttaa Newcastlessa sijatsevalle farmille.

Indy kertoi, että hän aikoo pitää possua mukanaan niin kauan, kun hän jaksaa kantaa possua sylissään. Sen jälkeen hän hoitaa porsasta farmilla, jossa Piggyä odottaa suuri karsina ja paljon muita kotieläimiä kaveriksi.

my little palm beach piggy ???????????????? with a tail like curly fries ??

Kuva, jonka INDY CLINTON (@indyclinton) julkaisi

weetbix & milk moustaches for MR SMILEY ?

Kuva, jonka INDY CLINTON (@indyclinton) julkaisi

PIGGY SMALLS and his sandy nose ? @piggysmallsthepig

Kuva, jonka INDY CLINTON (@indyclinton) julkaisi