Vauva maistoi ensikerran pekonia – mahtava reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vauvojen ensimmäiset vuodet ovat jatkuvaa opettelua ja toteuttelua elämään. Heidän ympärillään avautuva maailma tarjoaa päivittäin jotain uutta ja jännittävää – mukaanlukien uusia makuja. Nyt vauva pääsi maistamaan pekonia ja reaktiot kuvattiin videolle.

Joulupyjamassa syöttötuolissaan istuva pienokainen maistaa hiljaa pekonia. Sen jälkeen hänen silmänsä menevät kiinni ja hän huutaa vauvakielellä: ”Pekoni!” Aikuiset nauravat ihastuttavan lapsukaisen kanssa, sillä poika näyttää pitävän siankylkisiivun mausta.

Pekonia voidaan jossain määrin pitää ihmiskunnan aarteena. Poika huomaakin nopeasti, että pekonia kannattaa hehkuttaa. Suolainen sianliha ei välttämättä sovi pikkulasten jokapäiväiseen ateriaan, mutta silloin tällöin herkutteleminen on aina paikallaan.