Lily Allen erosi miehestään – asuvat erillään ilman sormuksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Lily Allen tunnetaan suorasukaisena neitokaisena, joka ei turhia kumartele tai haihattele. Hänellä on kaksi lasta Sam Cooperin kanssa, ja nainen on tähän saakka yhdistänyt äitiyden ja laulajauransa ansioikkaasti.

The Sun -lehti kertoo, että poplaulaja Lily Allen on eronnut miehestään Sam Cooperista. 37-vuotias Cooper on nähty ilman vihkisormustaan ja hänen kerrotaan viettäneen runsaasti aikaa ilman vaimoaan. Mies on muuttanut omaan asuntoon ja pariskunnan neljävuotias Ethel ja kaksivuotias Marnie Rose ovat vierailleet isänsä luona ilman äitiään.

Pariskunta yritti parantaa välejään muutama kuukausi sitten parisuhdeterapian avulla, mutta nykyisin Lily pyrkii välttämään kontaktia mieheen jopa sosiaalisessa mediassa. Laulaja ei muun muassa anna Samin seurata hänen tiliään Instagramissa. Kolmekymppinen englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta.