Naispotilaan silmässä kiemurteli mato – video ei herkimmille!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lääkärin vastaanotolle hakeutuneen naisen silmävaivalle on löytynyt selitys. Tarkastuksessa lääkäri huomasi, että naisen toisessa silmämunassa kiemurteli elävä sukkulamato. Kauhistuttava näky on tallentunut silmästä kuvattuun videoon.

Sairaalan henkilökunta taltioi silmätarkastuksen videolle opetustarkoituksessa. Netissä julkaistu video päätyi kuitenkin lopulta Youtubeen ja se lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Kauhistuttavasta näystä huolimatta potilas ei tuntenut kipua silmässään.

Mirror-lehden mukaan videon tiedoista ei ole käynyt ilmi, missä maassa video on kuvattu. Silmässä oleva nemata, eli sukkulamato on loinen, joka elää usein kasveissa ja eläimissä. Jotkut trooppisessa ilmastossa elävistä sukkulamadoista kantavat ihmisille vaarallisia tauteja. Tehokkain keino välttyä loismadoilta trooppisissa maissa on hygieniasta huolehtiminen ja se, että syö puhdasta ja oikein valmistettua ruokaa.