Koira pelasti naisen väkivaltaisesta parisuhteesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kun koirarakas Amanda Tromp pelasti pienen siperianhuskyn adoptoimalla sen itselleen, ei hän osannut arvata, että jonain päivänä koira tulisi pelastamaan hänet epätoivoisesta tilanteesta. 22-vuotias Amanda oli nimittäin jumissa väkivaltaisessa parisuhteessa.

Kyroksi nimetty koiranpentu sai kodin Amandan ja hänen poikaystävänsä luota. Koti ei ollut kuitenkaan onnellinen, sillä poikaystävä pahoinpiteli Amandaa. Kyron ansiosta Amandan tilanne kuitenkin parani, sillä aina kun tilanne kotona alkoi kärjistyä väkivaltaiseksi, lähti nainen pitkille kävelyille koiransa kanssa.

Eräänä päivänä kaikki muuttui. Poikaystävä menetti hermonsa ja mies purki raivonsa pahoinpitelemällä Kyroa. Amanda oli antanut miehelle anteeksi sen, että häntä pahoinpideltiin, mutta koiran pahoinpitelyä nainen ei sietänyt. Amada jätti poikaystävänsä ja muutti pois.

Myöhemmin Amanda tajusi, että Kyro oli ollut hänen pelastajansa, sillä koira oli antanut hänelle syyn puolustaa itseään. Amanda ja Kyro elävät nyt onnellisesti yhteisessä kodissa. Tromp on omistanut Instagram-sivunsa seikkailuilleen Kyron kanssa. Amanda kertoi Metro-lehdelle, että Kyro antoi hänelle paremman elämän ja lopulta he pelastivat toinen toisensa.

"Hooman! Not in front of the camera!!!" #TongueOutTuesday ?????

Kuva, jonka Our Own Little Fairytale (@goldilocksandthewolf) julkaisi

Pacific Northwest duo #Goldilocksandthewolf ❄??❄

Kuva, jonka Our Own Little Fairytale (@goldilocksandthewolf) julkaisi