Päihtynyt gorilla pahoinpiteli luontokuvaajan – huikea kuva julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luontokuvaajat päätyvät ajoittain hyvinkin poikkeuksellisiin tilanteisiin, eikä Christophe Courteau ole tässä poikkeus. 46-vuotias luontokuvaaja oli nimittäin kuvaamassa gorilloja, kun yksi niistä päätti tempaista kuvaajaa nyrkillä kasvoihin – ja kaiken lisäksi ilmeisesti päihtyneenä.

Ranskalainen Courteau ehti ikuistaa kamerallaan tilanteen vain pientä hetkeä ennen iskua, ja kyseisessä kuvassa nähdään miten bambunversoista päihtynyt Akarevuro-niminen gorilla on jo nyrkki valmiina iskuun.

Tapaus sattui Ruandassa sijaitsevan Volcanoes National Park -luonnonpuiston Virunga-vuorella, kun lauman noin 250-kiloinen alfauros katsoi parhaaksi hieman ojentaa laumaansa tunkeillutta ihmistä. Iskuhetkellä kuvaaja oli polvillaan, joten hän ei ehtinyt väistää gorillan nyrkkiä. Kuvaaja selvisi kuitenkin iskusta ilman vakavia vammoja.

Mountain Gorilla right before he punched the photographer Christophe Courteau #EarthPix

Kuva, jonka Earth Pics ??? (@earthpix) julkaisi