Humalainen yritti virtsata kanavaan – kohtalokas seuraus

Ohhoh! · Annika Kela

Uuttavuotta juhlistanut yhdysvaltalaismies on menehtynyt pudottuaan syvään vesikanavaan Doralissa, Floridassa. Onnettomuus tapahtui, kun humalassa ollut juhlija oli menettänyt tasapainonsa yrittäessään virtsata kanavaan.

NBC 6 -sivuston mukaan 27-vuotiaan miehen henkilöllisyys ei ole vielä paljastunut. Miami Herald -lehden mukaan vastaavia onnettomuuksia sattuu harmittavan usein ja tällä kertaa tapaus koitui nuoren miehen kohtaloksi.

Ennen onnettomuutta mies oli nähty kanavan lähettyvillä sijaitsevassa La Covacha -yökerhossa juhlimassa ystävänsä kanssa. Kotimatkalla vessahätä oli yllättänyt miehen ja hän oli lähestynyt kanavaa. Ystävä ei huomannut miehen kaatumista veteen, eikä häntä onnistuttu pelastamaan ajoissa.