Matkustaja jakoi elokuvaa laittomasti lentokoneessa – tähti istui vieressä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kriti Sanon on intialainen malli ja elokuvatähti. 25-vuotias näyttelijätär oli lentokoneella matkustaessaan huomannut, että hänen edessään istuva mies oli jakanut laittomasti omalla pienellä projektorillaan matkustamon seinään uuden elokuvan, jossa Sanon myös itse näytteli.

Matkustaja oli Mirror-lehden mukaan ladannut laittomasti Dilwale-nimisen Bollywood-elokuvan puhelimeensa, josta hän oli jakanut sen muidenkin matkustajien iloksi huonolaatuisena heijastamalla sen matkustamon valkoiseen seinään. Matkustajalla ei ollut tietoakaan siitä, että yksi elokuvan päätähdistä istui hänen vieressään koko matkan ajan.

Sanon oli ollut ärsyyntynyt tilanteesta, minkä vuoksi hän olikin jakanut turhautumisensa Twitter-kanavallaan. Sanon kehotti ihmisiä kunnioittamaan elokuvantekijöiden kovaa työtä menemällä katsomaan lopputulosta elokuvateatteriin hyvällä laadulla piraattiversioiden katsomisen sijaan.