Alkuvuoden överein herkku esiteltiin: ”Älä syö tätä yksin”

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden alku tarkoittaa monille elämäntapojen muuttamista ja laihduttamisen aloittamista. Mikäli kuulut niihin ihmisiin, jotka jättävät herkuttelun joka vuosi tammikuussa, älä lue tätä juttua. Pane resepti kuitenkin talteen kirjanmerkkeihin seuraavaa mässäilykautta varten.

Ylenpalttisia ruoka-annoksia esittelevä Thrillist-sivusto on julkaissut Facebookissa videon, joka saa kuolan jokaisen herkkusuun kielelle. Alle 20 sekuntia kestävällä videolla esitellään sokeripommi, joka lopulta kuorrutetaan suklaarakeilla. Kyseessä on eeppinen maapähkinävoipallo.

Sekoita kulhossa maustamatonta tuorejuustoa, tomusokeria, fariinisokeria ja maapähkinävoita keskenään sähkövatkainta apuna käyttäen. Kumoa massa elmukelmun päälle ja muotoile palloksi. Pane pallo pakastimeen 1,5 tunniksi ja koristele lopuksi suklaarakeilla. Älä syö kaikkea yksin.

Peanut Butter Chocolate Chip Ball

A whole new ball game.

Posted by Thrillist on Monday, January 4, 2016