Karmaiseva virhe: Nainen lämmitteli käsiään sytkärillä – tankatessaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Surgutin kaupungissa sijaitsevalla huoltoasemalle ajanut autoilija on tehnyt karmaisevan virheen tankatessaan autoaan. Nainen nimittäin alkoi lämmitellä sormiaan sytkärin liekin avulla odotellessaan tankin täyttymistä.

Kauhistuttava tilanne on tallentunut toisen autoilijan kojelautakameraan. Tilannetta seurannut silminnäkijä kauhisteli kovaan ääneen naisen toimia. Lopulta nainen erehtyi viemään liekin liian lähelle polttoaineletkua ja se roihahti tuleen.

Silminnäkijä pelastautui tilanteesta kaahamalla pois huoltoasemalta. Daily Mail -lehde mukaan pari vuotta sitten kuvattu video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Paukkupakkasissa tankkaavia henkilöitä muistutetaan pitämään tulentekovälineet kaukana polttoainepisteiltä. Hurjasta tilanteesta huolimatta tuli onnistuttiin sammuttamaan ennen vakavampaa onnettomuutta.