Piereskeletkö kumppanisi seurassa? Tässä parisuhteen merkkipaalut

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden parisuhteen alussa toisen henkilön kanssa lähekkäin oleminen on vielä uutta, minkä vuoksi erilaiset arkipäiväiset ja tavalliset asiat voivat yllättäin muuttua haasteellisemmaksi.

Omien tapojen ja tottumusten raottaminen toiselle henkilölle voi tuntua aluksi hankalalta, minkä lisäksi myös toisen henkilön tavat voivat tuntua omituisilta. BuzzFeed Yellow on julkaissut hauskan ja havainnollistavan videon parisuhteen erilaisista omituisista merkkipaaluista, jotka moni pystyy varmasti tunnistamaan omasta suhteestaan.

Kun parisuhde on kestänyt jonkin aikaa, ensimmäiset merkkipaalut liittyvät yleensä siihen, mitä nolostuttavaa toisen henkilön aikana pystyy tai haluaa tehdä. Monet yllättävät asiat voivat tuntua toisen henkilön kanssa vaivaannuttavilta.

Mikä erikoisinta, yleensä nämä asiat liittyvät ihmisen omaan hygieniaan ja kaikista arkipäiväisimpiin perustarpeisiin kuten ruokailutottumuksiin ja vessakäynteihin. Ajan kanssa kumppanit kuitenkin yleensä tottuvat toistensa tapoihin ja alkavat kenties itsekin muokkaamaan omia tottumuksiaan samankaltaisiksi.