Vaginasta musiikkia syntymättömälle lapselle – Baby Pod on musiikkia soittava tampooni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tutkimusten mukaan musiikilla saattaa olla positiivinen vaikutus sikiön kehitykselle raskauden aikana. Barcelonassa sijaitsevan gynekolokiaklinikan, Institut Marquesin tutkimukset ovat paljastaneet sikiöiden tunnistavan ääniä jo 16-viikkoisina.

BodyPod

Babypod on erikoinen uutuuskeksintö niille odottaville äideille, jotka haluavat soittaa suosikkikappaleitaan sikiölleen jo ennen kuin vauva syntyy maailmaan. Laite on käytännössä tamponin tapaan käytettävä kuuloke, joka soittaa musiikkia 54 desibelin voimalla. Hämmentävää keksintöä kaupitellaan verkossa noin 130 euron hintaan.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat