Kissanomistaja äimistyi – lemmikin kaksoiselämä paljastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen pariskunta on julkaissut netissä kuvan pienestä viestilapusta, joka oli ripustettu heidän lemmikkikissansa kaulapantaan. Viestissä kerrottiin, että pariskunnan kissa eli kaksoiselämää. Kissa oli nimittäin hyväksytty naapurustossa asuvan perheen jäseneksi.

Metro-lehden mukaan Nala oli ystävystynyt samassa korttelissa asuvan perheen kanssa ja siitä oli tullut tavallaan myös heidän lemmikkinsä. Kaulapannassa olleessa viestissä luki:

” En tiedä, kenelle tämä kissa kuuluu, mutta se vierailee meidän luonamme lähes joka toinen viikko. Sillä on tapana maukua ulko-oven takana, kunnes päästämme sen sisään. Sitten se kiehnää meidän jaloissamme, kiertelee talossamme kuin se olisi sen koti ja päivystää jääkaapin vierellä, että minä tai mieheni antaisi sille herkkuja.

Se ei selvästikään pidä meidän antamasta kissanruoasta! Me odotamme aina innolla sen seuraavaa vierailua. Me menetimme meidän 21-vuotiaan lemmikkikissan tänä vuonna”. Nalan omistajat ovat olleet lähinnä huvittuneita saamastaan viestistä ja he aikovat päästää kissan vierailemaan myös jatkossa ”kakkosperheensä” luona.

View post on imgur.com