Taapero halusi kylpeä – hyppäsi vessanpönttöön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ryhtyvät toteuttamaan omatoimisesti haluamiaan asioita heti kun he alkavat ylettymään tarvittaviin korkeuksiin ja pystyvät kiipeämään. Eräs taapero oli halunnut mennä kylpemään ja päättänyt hypähtää kylpyyn, jossa vesi olikin jo valmiiksi.

Äiti on kuvannut videolle taaperoaan, joka löytyi vessanpöntöstä leikkimästä. Lapsi oli halunnut vaahtokylpyyn ja ilmeisesti kylpyhuoneeseen mennessään huomannut, että vettä löytyy hyvin läheltä jo valmiiksi. Ammeen täyttämisen sijaan lapsi olikin pulahtanut suoraan vessanpönttöön, josta lapsi löytyi leikkimästä.

Lapsi oli kekseliäästi kaatanut vessanpönttöön pullollisen nestemäistä vauvoille tarkoitettua saippuaa, joka olikin alkanut läiskytellessä mukavasti vaahtoamaan pöntössä. Äidin olisi kuitenkin ennen videon kuvaamista kannattanut nostaa lapsi pöntöstä pois, sillä eipä mennyt aikaakaan, kun lapsen käsi oli jo menossa suuhun.