Mies jäi pisuaariin jumiin – sivulliset soittivat hätänumeroon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yleisessä miesten vessassa asioinut englantilaismies hätääntyi huomatessaan olevansa jumissa pisuaarissa Manchesterissa. Miehen vaatteet olivat jääneet kiinni pisuaarin reunaan eikä hän onnistunut irrottautumaan.

Turhautunut ja vihastunut mies alkoi huudella vessassa ja eräs sivullinen kuuli hänen avunpyyntönsä. Sivullinen soitti hätänumeroon ja poliisipartio lähetettiin paikalle tarkistamaan tilanne. Viranomaiset joutuivat leikkaamaan miehen vaatteet irti pisuaarista.

Daily Mail -lehden mukaan ihmiset eivät uskaltaneet auttaa miestä, sillä hän vaikutti vihaiselta kiroillessaan kovaäänisesti. Onneksi poliisit saapuivat pian paikalle ja mies onnistuttiin irroittamaan pisuaarista. Poliisien mukaan pisuaari ei ole kummallisin paikka mistä he ovat joutuneet ihmisiä pelastamaan, mutta se on yksi omituisimmista.