Muovinen luuranko meressä – aiheutti mittavan pelastusoperaation

Viihdeuutiset · Annika Kela

Southsean pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen meressä ajelehtivasta ruumiista, Englannissa. Ilmoitus poiki mittavan operaation, johon osallistuivat poliisit ja rannikkovartioston jäsenet. Merellä suoritettu etsintäoperaatio päättyi lopulta odottamattomalla tavalla.

Daily Mail -lehden mukaan rannikkovartiosto löysi vedestä muovisen luurangon. Ihmisen torsoa muistuttava luuranko, oli aiheuttanut väärän hälytyksen. Rannikkovartiosto on julkaissut kuvan luurangosta netissä.

Viranomaisten mukaan silminnäkijöiden tekemä virhe on ymmärrettävä, sillä luuranko oli aikuisen ihmisen kokoinen ja se näytti aidolta. Viranomaiset uskovat, että luuranko on päätynyt mereen läheisestä huvipuistosta, jossa on käytetty rekvisiittana muovisia luurankoja.