Tyttö yritti saada Kylie Jennerin huulet – karmiva lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Opettajana työskentelevä Amelia Greville julkaissut netissä kuvia pieleen menneestä huulioperaatiosta. Worchestershireläinen Amelia on kuukausia sitten käynyt toimenpiteessä, jonka tuloksena hän toivoi saavansa samanlaiset huulet kuin realitytähti Kylie Jennerillä.

Daily Mail -lehden mukaan Grevillen operaatio tehtiin bangkokilaisella kauneusklinikalla ja huulissa käytettiin Kylie Jennerin suosimaa Juvederm-täyteainetta. Operaation lopputulos miellytti Ameliaa ja parin kuukauden ajan huulet näyttivät hyviltä.

Sitten huulissa tapahtui hurja muutos. Huulten sisälle alkoi muodostua kovia möykkyjä, huulet turposivat ja ajoittain muuttuivat sinertäviksi. Lääkärit suosittelivat Grevillelle leikkausta, jotta naisen huulet saataisiin korjattua.

Amelia hakee joukkorahoituksen avulla rahaa operaatioonsa, joka kustantaa noin 2.000 euroa. Opettajatar katuu syvästi operaatiotaan ja hän toivoo pääsevänsä leikkaukseen, sillä hän pelkää terveytensä puolesta.