Hupparista tyyny – loistava vaate matkustamiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien matkustajien ehdoton lentokoneisiin ja juniin mukaan otettava asia on puhallettava niskatyyny, joka mahdollistaa mukavat nokoset myös istuma-asennossa. Olemme nähneet aiemmin yksityisyyttä tarjoavia niskatyynyjä, joissa on pään peittävä huppu mukana.

Uuden vaatteen ansiosta tyynyn pystyy nyt puhaltamaan myös suoraan paidan huppuun. Hypnos-niminen yritys on kehitellyt uuden mukavan Hypnos Hoodie -nimisen hupullisen collegepaidan. Huppari näyttää tavalliselta ja rennolta paidalta, joka osoittautuu kuitenkin tärkeän lisäominaisuuden myötä entistä mukavammaksi. Hupun sisällä on puhallettava niskatyyny, jonka ansiosta huppu muuntautuu hetkessä mukavaksi tyynyksi.

Hupun tyynyn pystyy puhaltamaan täyteen ilmaa hupun sisäpuolelta, jolloin sen käyttäjä voi nukahtaa pää tuettuna missä tahansa. Hypnos Hoodie on hakenut Kickstarter-sivustolla rahoitusta paidan tuotantoon, ja projekti onkin saanut jo lähes kolminkertaisen rahoituksen tavoitteeseensa nähden. Paitoja saa jo ennakkotilata ja niiden toimitus alkaa tämän vuoden maaliskuussa.

Hypnos Hoodie
Hypnos Hoodie