Kaltoin kohdeltu violetti kissa pelastettiin – ystävystyi sokean lajitoverin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Smurf-nimen saanut kissanpentu on noussut muutamassa päivässä sosiaalisen median tuoreimmaksi eläintähdeksi. Pahvilaatikkoon hylätty, San Jose Animal Care Centeriin pelastettu kissa on herättänyt huomiota sen erikoisen ulkonäön ansiosta.

Vain alle kilon löytöhetkellä painaneen Smurfin turkki on värjätty violetiksi. Kissasta löytyi jälkiä, jotka viestivät sen joutuneen kovan eläinrääkkäyksen uhriksi.

– Uskon jonkun käyttäneen tätä kissanpentua koiransa purentaleluna, eläinlääkäri Monica Rudiger kommentoi ABC News -uutisille.

Kokemastaan vääryydestä huolimatta Smurf on toipunut hyvin eläinkodin hoivissa. Kissanpentu on ystävystynyt laitoksen toisen asukkaan, sokean Wanda-kissan kanssa. Nine Lives Foundation -säätiö jakoi Facebookissa hellyttävän videon kaksikosta.

Monica Rudiger arvostaa Smurfin verkossa saamaa huomiota. Hän kuitenkin toivoo ihmisten ymmärtävän, että eläinrääkkäystä tapahtuu muillekin kuin Smurfin tapaan ulkoisella olemuksellaan huomiota herättäville yksilöille.

– Smurf on vain yksi monista jotka ovat joutuneet kokemaan rääkkäystä, Rudiger kommentoi CNN-sivustolle.

A good Sunday morning to everyone! SMURF is bright eyed today & eating like a champ! SMURF and his blind roommate WANDA thank you for all of the baby food! Please keep it coming…SMURF and WANDA have become inseparable! SMURF seen here giving WANDA her daily massage. Listen closely for the purring…it will warm your heart !

Julkaissut Nine Lives Foundation 3. tammikuuta 2016

SMURF reminds everyone to please spay & neuter their cats so more kittens are spared this kind of treatment

Julkaissut Nine Lives Foundation 31. joulukuuta 2015