Avioliitto ei toiminutkaan – mies poltti sulhasmiesten autot ja talot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias kalifornialainen mies on syytettynä tuhopoltosta sytytettyään useamman auton ja yhden talon palamaan. Joshua Van Bushkirk kertoi tuhotyönsä motiivin olleen hänen tuhoutunut avioliittonsa, jonka aikana hän ei saanut kaipaamaansa tukea sulhasmiehinä toimineilta ystäviltään.

Bushkirk oli ollut neljä vuotta naimisissa, kunnes pari oli päättänyt jatkaa elämäänsä erillään. Bushkirk oli ollut niin loukkaantunut siitä, että hänen sulhasmiehensä eivät olleet hänen tukenaan vaikean eroprosessin aikana, että mies oli päättänyt sytyttää heidän autonsa ja jopa kotitalonsa tuleen.

Bushkirk oli sytyttänyt kahden sulhasmiehen autot palamaan ja yhden miehen kodin, jonka Bushkirk oli sytyttänyt autotallista käsin. Bushkirk kertoi Huffington Post -lehden mukaan olleensa hyvin pettynyt ystäviensä välinpitämättömyyteen, joka oli syy tuhopolttoihin. Motiivin annettuaan mies oli kuitenkin vielä kiistänyt osallisuutensa tuhotöihin, mutta syytteeseen vaadittavat todisteet oltiin jo onnistuttu poliisin toimesta keräämään.