Äiti näytti pojalleen punnerruksia – koira kuntoili mukana

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat lemmikkeinä yksi perheenjäsenistä ja ne haluavatkin mielellään päästä kaikkiin ihmisten tekemiin aktiviteetteihin mukaan. Tällä kertaa koira kiinnostui äidin ja pojan pienestä treenituokiosta, johon se halusi heti osallistua.

YouTube-videolla nähdään, miten äiti alkaa tekemään lattialla punnerruksia pienen poikansa kanssa. Äiti näyttää pojalle mallia ja poika tekee omalla tyylillään punnerruksia perässä. Äidin ja pojan yllätykseksi myös perheen saksanpaimenkoira halusi osallistua treeniin.

Saksanpaimenkoira seuraa äitiä ja poikaa ja on selvästi kiinostunut heidän tekemisistään. Koira alkaa tekemään heidän kanssaan punnerruksia menemällä aina samaan aikaan maahan kun äiti ja poika laskeutuvat alas, ja nousemalla myös samaan aikaan ylös.